Vanilia, porcul și ardelenii

179

V-am mai povestit că am primit de la un prieten niște amestecuri de sare, ardei iute și piper roșu, cu vanilie. Interesante combinații, le tot testez de atunci în diverse mâncăruri. Zilele trecute am folosit sarea cu vanilie și ardeiul iute cu vanilie pentru a condimenta niște frigărui din porc cu legume. Le-am lăsat prăfuite bine de tot în frigider, 24 de ore. Le-am pus apoi pe grătar, unde le-am ținut aproape 15 de minute (bucățile de carne erau chiar mari și erau din pulpă). Pentru că nu am mai avut timp pentru garnitură, am improvizat, am folosit nite tortillas pe care le-am uns cu pastă de gogoșari și ardei iuți făcută de mine și am amestecat frigăruile, făcute bucăți mici (fără bețe, hei), cu roșii proaspete, mărunțite. A ieșit ce vedeți mai jos. Să fiți sănătoși.

 

 

FOTO: Nikon D300, obiectiv Nikkor 50 mm, f:1.8, powered by Nikoniști.

Join the Conversation

 1. ar fi frumos sa-i spui prietenului tau sa ne spuna si noua de unde putem cumpara amestecurile de sare:))

  1. adihadean Author says:

   petros, postarea e un „teaser”, după ce văd că sunteți destul de curioși, vă spun și de unde puteți procura amestcurile (care-s încă în faza de testare) :)

 2. yummy! arata bine.
  Adi, pe cutiuta de amestecuri primita de la prietenul tau nu apar si cantitatile exacte ale mixului de condimente? Imi plac mult combinatiile neobisnuite de condimente si as vrea sa incerc si eu. Daca este o combinatie reusita ar fi o idee buna si pentru un cadou homemade pentru craciun…pe langa niste saculeti de cookies :D

 3. nu cred ca exista careva de aci care iti citeste blogul sa nu vrea sa procure aceste amestecuri,plus cine pot fi cei mai buni”cobai” daca nu noi:)

 4. Yuuum, cam tot ce e la lipie place, place :)

 5. Bune frigăruile, bun şi Nikon D300 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close