Proiectul Farfurii curate a câștigat grantul Raiffeisen

297

Am construit proiectul Farfurii curate împreună cu Ioana Micu și Fundația Danis. Știți de ce? Pentru că Viața la grădi nu merge cum aș fi vrut (motivele sunt multe și nu-i treaba mea să vorbesc despre ele), pentru că-mi place să-mi merg drumurile până la capăt și pentru că oamenii pe care i-am menționat mai sus și-au oferit susținerea. A, și pentru că a apărut oportunitatea de a obține un grant în valoare de 5000 de euro de la Raiffeisen Bank prin programul Raiffeisen Comunități. Asta înseamnă că trei grădinițe de stat din Cluj Napoca vor beneficia de programul de alimentație sănătoasă conceput la inițiativa Primăriei și rămas în stand by pentru marea masă a grădinițelor, până s-or rezolva tot felul de probleme. Vom alege cele trei grădinițe în următoarele zile și din banii obținuți vom cumpăra ce mai e de cumpărat la capitolul „ustensile&consumabile”, vom pregăti bucătarii, educatorii și managerii grădinițelor și ne vom întâlni cu copiii și cu părinții lor pentru a le transmite informațiile pe care le avem. Important de știut: meniurile au fost concepute pentru a se încadra în baremul de 7 lei/copil/zi (mic dejun, prânz cu fel 1, 2 și desert, gustare). Detalii despre evoluția proiectului (inclusiv foto și, pe cât posibil, video), aici pe blog i pe pagina de Facebook a proiectului,  pe măsură ce lucrurile se vor petrece. Urmează trei luni pline pentru noi. Vă mulțumim pentru susținere, le mulțumim și celor de la Raiffeisen Comunități pentru șansă  și ne dorim spor la treabă.

Îi felicit și pe ceilalți cătigători și, de bună seamă pe toți cei care au alergat alături de noi în cursa asta. Sper că la următorul program de granturi să văd o listă mai lungă de bloggeri cu proiecte, știu că în blogosferă sunt oameni care pot să schimbe lucruri, care au idei și care nu se feresc de un pic de muncă pentru comunitate. Să fiți sănătoși.

Join the Conversation

 1. Uite o veste numai buna de inceput de saptamana.
  Felicitari Adi, sa aveti mult spor!

 2. Felicitari si bafta multa in continuare! Sunt sigura c-o sa faci o treaba pe cinste!

 3. Putere multa, si felicitari. Drumul acum incepe :).

 4. Felicitari! Ma bucur tare ca banii merg inspre un proiect asa de fain si delicios.

 5. adihadean Author says:

  mulțumesc
  alex, pentru mine a început prin februarie-martie, chiar mă prinsese oboseala, dar am primit o injecție cu optimism acum:)

 6. Felicitări Adi, chiar meriți acest premiu! :)

 7. Felicitări Adi! Mă bucur că am putut contribui şi eu cu un vot

 8. Felicitari! Ma bucur ca este un precedent si imi doresc ca exemplul acestui proiect sa fie urmat si de alte gradinite la nivel national :) Toate cele bune :)

 9. razvan anton says:

  Bravo. Un mare BRAVO pentru proiect si pentru toti cei care au votat.
  Multa forta!

 10. Felicitari si mult spor la munca, sper ca pe cand o sa am si eu un pitic la gradi sa ajunga si prin in Baia Mare un proiect/o initiativa de genul acesta.

 11. Felicitari Adi ! Dupa ce criterii se aleg cele 3 gradinite?

 12. Felicitari! Ma bucur ca a-ti castigat! Mult succes in derularea proiectului in continuare!

 13. adihadean Author says:

  vă mulțumim
  alina, primul criteriu e exprimarea dorinței (am trimis către grădinițe o scrisoare, așteptăm răspunsurile). apoi urmează o serie de criterii tehnice (dotarea actuală a grădiniței, personal, număr de copii) și alte criterii trecute în scrisoarea trimisă către grădinițe.

 14. Felicitari! Sa creasca mare proiectul tau si sa ajunga in toate gradinitele!

 15. Felicitari, multa bafta si inca o data felicitari pentru perseverenta si initiativa!

 16. FELICITARI! Si spor sa aveti de acum inainte! :)

 17. florina raica says:

  felicitari! e un proiect care merita si ultimul eurocent din grant (ar merita si mai mult)! sper din suflet ca si gradinita la care merge fetita mea sa fie inclusa in proiect. oricum, urmarim (si folosim) retele publicate pe blog. spor si … la un proiect mai mare!

 18. Felicitari! Ma bucur tare mult ca ati castigat si puteti schimba ceva in tara asta.

 19. In sfarsit cineva a avut curajul sa demonstreze ca se poate manca sanatos si cu un buget mai mic – mai ales cand e vorba de copii – FELICITARI si la mai mare draga Adi !!!!!!!!!!!!!

 20. Laurentiu says:

  Felicitari. Dar mi-e teama sa nu patiti ca Jamie Oliver: Sa arunce parintii burgeri si cartofi prajiti peste gard…
  Poate era mai bine sa incepeti o campanie intai cu parintii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close