Omletă-n clătită

322

Nu-i tocmai o omletă da-mi suna bine titlul, e un scrob, adică: pui un pic de unt la topit, arunci acolo o ceapă verde tocată sau niște frunze de pătrunjel, spargi două ouă și amesteci într-una, cam un minut. Torni în cratița cu fund gros (fă rost de una, e bună pentru astfel de activități) o lingură de smântână dulce și mai amesteci puțin. Firește, ai pus niște sare și un miez de piper odată cu ouăle.

Îți mai trebuie o clătită rămasă de ieri. Sau poți face repede câteva, îți mai rămân și pentru desert. Amesteci un ou, trei linguri de lapte, o pișcătură de sare și una de zahăr, trei linguri de făină și 3oo de mililitri de apă minerală, un degetar de ulei. Frigi clătitele și le pui sub capac pe măsură ce-s gata, să rămână moi, pufoase.

Tapetezi clătita cu felii subțiri de brie sau camembert, pui ouăle peste brânză, rulezi, tai. Să fii sănătos.

Join the Conversation

  1. tocmai ce am mancat…si am vazut reteta asta.si imi este o pofta de ea!!!am sa o incerc:) multumesc

  2. Eu mai pun omleta in tortilla si initial asta mi s-a parut ca vad si in poza ta. Dar e o idee tentanta si aceasta cu clatitele.

  3. Maine dimineata, asta gatesc! Abia astept!!!:) Msss!

  4. Ingenios !Şi cu stil.

  5. apoi sa fii sanatos si tu ca doamne bune lucruri mai faci si ne lasi cu gura cascata…degustari nu te incumeti?…nu de alta da cred ca suntem multi pofticiosi pacilea:))))

  6. Buna dimineata!Am facut.o acum,sotul a zis ca e excelenta,doar ca i.am facut cam multa:)Eu am facut.o cu cascaval ras.Multumesc

  7. Brigitte Szedlak says:

    Abia ce am terminat de mâncat! Foarte bună și gustoasă. Curcubeu pe cerul gurii! ❤✌

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
AdiHadean.ro © Copyright 2023. Toate drepturile sunt rezervate.
Close