Experiențe noi în bucătărie: Înscrie-te pentru internship adihădean.ro 2022

496

Știați că uneori părerile sunt împărțite? Să stai în bucătărie e o muncă sau o plăcere? Dacă tu ești una dintre persoanele care ar alege a doua varianta, e timpul să ai parte de experiențe noi în bucătărie.
Nu știi despre ce vorbesc, însă ai o mică bănuială?

Să vedem dacă ai intuit bine. Dăm sfară-n țară și cutreierăm virtual meleagurile românești pentru a forma următoarea serie de interni pe adihadean.ro.

Până acum ne-au alintat cu rețete fel de fel, mixuri de arome și savori Larisa, Gabi și Irina. Au fost serioase, meticuloase, inventive și nostalgice. S-au pliat de fiecare dată pe temele date și au propus rețete care au surprins cititorii. Vă recomand să le urmăriți parcursul și de acum înainte.
Așa veți avea și voi idei nelimitate pentru preparate, dar și ele se vor bucura de suportul vostru.

Înscrieri internship adihadean.ro 2022

internship adihadean.ro

Vrei să faci parte din următoarea generație de interni și să ai parte de experiențe noi în bucătărie? Ești creativ/ă, te delectezi când gătești, transmiți în scris emoția gastronomiei și vrei noi provocări? Ai ceva timp liber pe care vrei să-l fructifici învățând și mai multe noțiuni despre arta culinară? Ambiția ta e să devii un bucătar mai bun de la o săptămână la alta? Atunci asigură-te că ai un loc rezervat în echipa mea de interni.

Pași pentru aplicare internship adihadean.ro – pregătește-te pentru experiențe noi în bucătărie

internship adihadean.ro

Acum că ai parcurs textul, trebuie să-ți și demonstrezi calitățile de bucătar iscusit. Etapele pentru înscriere nu sunt complicate, dar necesită puțină îndemânare.

  • Înainte să aplici asigură-te că ai disponibilitatea de a pregăti o rețetă elaborată în fiecare săptămână din anul următor. Dacă vei fi ales, rețetele tale se vor publica pe adihadean.ro și se vor promova pe pagina de Facebook.
  • Scrii cu drag rețeta pas cu pas, cu ingrediente, etape de realizare, modalități și fotografiezi fiecare pas în parte pentru ca cititorii să o poată încerca și ei acasă.
  • Ne trimiți un e-mail cu subiectul „Internship 2022” care să conțină o rețetă de tip „signature dish”, dar nu-i musai, important e să-ți fie drag să o prepari. Însă, trebuie să o scrii bine și să faci fotografii cu etapele realizării și preparatul final.
  • Pregătește-te emoțional pentru a te face remarcat/ă și a dezvălui celorlalți priceperea ta în domeniul culinar, dar și skill-urile în arta fotografică.
  • Așteaptă să primești răspunsul pe mail, în cazul în care vei fi ales.
internship - adihadean.ro

Înscrierile încep pe data de 18 noiembrie și se încheie pe 6 decembrie.
Să nu vă fie cu supărare dacă nu vi se răspunde tuturor la mail-uri, ci doar celor care atrag atenția în mod pozitiv.
Continuați să gătiți din pasiune și să faceți farfurii curate. Urmăriți în continuare blog-ul și aveți grijă de voi!

Mult succes tuturor!

Pentru aplicații, scrie-ne de grabă pe office@adihadean.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close