Gătesc și vorbesc pentru SMS Cluj 2

216

Când m-a întrebat doamna Maria Ursulețu de la revista Biz (o să trebuiască să încep să-i spun pe numele real, azi o căutam în memoria telefonului după acest nume) dacă vreau să gătesc pentru Social Media Summit-ul de la Cluj, din 14 Decembrie, m-am întrebat la rândul meu: „oare pot eu să fac mâncare mâncabilă pentru un așa eveniment”? Răspunsul fiind afirmativ, m-am angajat ca pe lângă tema de la summit (adică „bunele maniere în social media”) să mai abordez una, în bucătăria, adică Iarna în Ardeal. O să gătesc un bob gulyas (gulyas cu vițel, porc în diverse stadii și fasole), friptură din fleică umplută cu croampe fierte și, la desert, ceva plin de energie, chit că nu-i din Ardeal ci din zone mai calde, dar na, asta a fost cererea – baclava, dragii mei. Pe lângă acestea mai punem pe masă niște mniezuri de oarice să nu începem să mâncăm pe inima goală plus niște glăji de țuică fiartă. Ioana Micu de la Artvinium o să presteze și degustare de vin, adică aduce cu sine trei vinuri din care o să putem sorbi și o să ne povestească despre ele. Am auzit că o bere cu nume de urs o să curgă din butoaie (aici trebe să mai verificăm). No, treaba-i așa: 30 de locuri s-au ocupat deja (la Camino se petrece tărășenia, Marți, 13 decembrie de la opt seara), mai avem libere 30 de locuri. Prețul pentru ce am descris mai sus e de 60 de lei de persoană. Dacă vă înscrieți cu un mail la km0cluj@yahoo.com apoi să treceți pe la Camino (Piața Muzeului 4) începând de mâine pentru a achita un avans de 50% din valoarea meniului propus. Doar achitarea avansului confirmă rezervarea, iară nu simpla înscriere pe mail:). Cu alte cuvinte, dacă te-ai înscris pe mail  azi dar până să vii să depui avansul alți 30 de oameni au făcut-o, apoi mă tem că n-a mai fi loc.

Join the Conversation

 1. sa-ti dea dumnezeu sanatate Adi draga! :) stiu ce sa gatesc in we… :)

  1. Adi Hădean Author says:

   no, mă bucur:)

 2. diana bidianu says:

  Buna Adi,
  Eu si colega mea tocmai am terminat de savurat pastele :)
  au fost supperrrr la fel ca si gestul tau

  Iti multumim si sanatate multa lui Matei
  si tie multa putere de munca pt toate proiectele pe care le ai
  Diana si Olga

  1. Adi Hădean Author says:

   vă mulțumesc frumos

 3. Nu am mai apucat sa te felicit ieri pentru initiativa. Pastele au fost geniale. Sper ca ti-ai atins targetul. Ne vedem la SMS.

 4. ADY draga,EU NU STIU CE AI MODIFICAT ,DAR NU MA MAI DESCURC…..SCUZA-MA ,NU MAI SUNT TINERICA ,SI NU MA DESCU7RC CU ACESTE NOUTATI…uNDE E RETETA…..?ARATA F. BINE ,DAR NU STIU NDE UNDE SA INCEP…….pupici la toti cei ca mine….

  1. Adi Hădean Author says:

   vio, ce rețetă nu găsești? :)

 5. Te tot urmaresc, ma tot inspiri si gata vanatoarea, am decis:tu esti The ONE…
  Suna de-a dreptul amenintator, dar avem nevoie de cineva ca tine si-n Bucuresti, ca de, e capitala tarisoarei noastre dragi.Deci, te poti multiplica sau ai putea sa ne gatesti ceva pt. incantarea ochilor si papilelor gustative in cadrul unui eveniment corporate in Bucuresti, asa ca sa vada lumea ca Ardealul e fruntea…asta o spune cineva plecat din Cluj, ca sa ma intelegi…Daca avem vreo sansa, si asta pe la inceput de ianuarie,
  ramane sa te contactez.Multumesc si tine-o tot asa…ca e bine de tot.

  1. Adi Hădean Author says:

   claudia, un mail la adihadean at gmail punct com poate rezolva problema :). mulțumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close