Se caută voluntari cu 4×4 pentru o faptă bună

137

Prietena Tya a pus cap la cap de o campanie scurtă dar intensă, menită să ajute cu una-alta de îmbrăcat și de mâncat, câteva familii izolate într-un cătun sat (Plopi) de pe Valea Ierii. Fain, s-au strâns o seamă de saci cu haine, pe care fetile le-or sortat pe mărimi și sexe, plus niște bani de pită, făină și alte cele de mâncat. Ele, lucrurile și mâncarea, ar trebui să plece spre destinatarii lor, taman Sâmbătă, pe 18 Decembrie. Baiu-i următorul: având în vedere anotimpul și localizarea, Tya și prietenii ei ar avea nevoie de două sau trei mașini 4×4, cu șoferi voluntari cu tot, să poată livra la timp. Se oferă cineva? Dacă da, rog un mesaj scurt la adihadean@gmail.com. Mulțumesc frumos.

Iertați poza ciordită de pe net (un forum, cred). E mai degrabă haiducie decât hoție, cred că bunul Dumnezeu o să mă ierte și el. Am pus-o doar pentru a vă arăta de ce-i nevoie (măcar apropiat de asta).

Join the Conversation

  1. nu va inghesuiti prea tare :)) daca nu este nu este ce sa-i faci…;))

    1. adihadean Author says:

      Ama, s-a rezolvat problema, nu am cerut să sară voluntarii în comentarii ci pe mail:).

  2. cred ca ar fi fost bine daca va adresati din timp celor de la CEZ firma de distributie in electricitate,ei au in dotare asa ceva,sau tipii cu ferestrele alea de la tv care se deschid se deschid,etc nu mai stiu cum le zice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close