Despre business-uri mici și visuri mari: Ferma Wagner

225

Când ești hotărât că vrei să faci ceva, te apuci de treabă. Cu curaj, cu determinare, cu motivație, știind că orice început de business implică și niște riscuri. Dar cu cât ești mai hotărât și îți dorești cu ardoare ca lucrurile să se întâmple, cu atât sunt șansele mai mari ca planurile tale să devină realitate.

Așa s-a întâmplat și în cazul Ioanei și al lui Virgil Andru, doi tineri veterinari care au început propria afacere din dorința de a dărui celor din jur, produse de calitate. Au lăsat orașul și s-au mutat la fermă, au muncit pe brânci, iar astăzi sunt mândri de afacerea lor de succes.

Despre Ferma Wagner, din Arad, povestim astăzi.

Ioana și Virgil administrează atât ferma de vaci, cât și o mică fabrică de lapte.

Animalele  de la Ferma Wagner sunt hrănite cu furaje obținute pe terenul fermei, produsele pe care le fabrică sunt naturale, fără adaos de conservanți sau amelioratori, iar clienții lor se pot bucura de laptele proaspăt care se găsește la automatele de lapte, plasate în orașul Arad și împrejurimi.

Se mândresc cu o gama variată de produse din lapte, care pot fi găsite în diferite locații ale orașului, dar și de un feedback extrem de pozitiv din partea clienților. Dacă sunteți din Arad, vă îndemn să le încercați produsele și să vă bucurați de ele. Numai așa putem face cinste micilor producători locali.

Reușita unui business necesită sacrificii, efort și multă muncă, dar atunci când există pasiune, există și rezultate. Iar produsele autohtone pe care pe produc și le comercializează, și de care se bucură mulți, sunt motivul datorită căruia cei doi tineri au puterea să meargă mai departe și să facă lucrurile bine.

Puteți afla mai multe despre Ferma Wagner intrând pe site-ul lor https://fermawagner.ro/

Îi puteți urmări în continuare și pe Facebook https://www.facebook.com/fermawagnerarad/ sau pe Instagram https://www.instagram.com/ferma.wagner.arad/

 

Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close