Despre business-uri mici și visuri mari: Grădina din Deal

302

O nouă zi, un nou business care ne-a atras atenția și pe care dorim să vi-l facem cunoscut. Astăzi povestim despre Grădina din Deal, un business mic născut din dorința de a oferi celor din jur, produse de calitate, fără conservanți, coloranți și alte cele. Oana și Bogdan sunt cei doi tineri care, ca mulți alții, au lăsat aglomerația de la oraș pentru viața tihnită de la țară. Acum cresc fructe și legume din care produc dulcețuri, zacuscă sau murături.

 

Să vedem cine sunt Oana și Bogdan, cei doi tineri din spatele Grădinii din Deal

Suntem Oana și Bogdan, iar din 2016 am pus bazele Grădinii din Deal, o afacere de familie, care constă în cultivarea fructelor și legumelor. Deși suntem amândoi născuți la oraș, copilăria ne-am petrecut-o la bunici, la țară, în județul Maramureș, respectiv Sălaj, iar după ce ne-am terminat studiile am decis să ne stabilim la bunicii Oanei, în Remetea Chioarului.


Începutul a fost greoi, chiar stângaci pe alocuri, cu multe experimente și culturi compromis
uri, deoarece nu am vrut să folosim pesticide și substanțe de creștere forțată. Odată cu trecerea timpului am acumulat informații și experiențe noi și am trecut de la vânzarea produselor în piață, la vânzarea lor în mediul online, prin intermediul rețelelor de social media, făcând livrări la domiciliu clienților.


Pentru a evita cât de mult risipa alimentară, din anul 2018 am început să procesăm fructele și legumele care nu treceau testul ”vizual” pentru a ajunge la vânzare, transformându-le în borcane cu zacuscă, dulceață sau murături. Având deja o bază de clienți ai Grădinii din Deal, cererea pentru borcanele noastre a crescut constant, iar cu timpul am creat sortimente noi, păstrând aceleași principii: fără conservanți, fără coloranți artificiali sau potențiatori de arome. De imaginea brandului, etichete, poze de produs etc s-a ocupat Bogdan, care este designer grafic, iar datorită lui borcanele noastre arată așa frumos.

 


Odată cu venirea pandemiei în 2020, cererile pentru produsele vândute în mediul online a crescut și tot atunci am reușit să accesăm fonduri europene pentru a ne dota și autoriza laboratorul de procesare a legumelor și fructelor. Din anul 2021 participăm activ la diverse târguri de producători, pe plan local și național.


Am întâmpinat multe piedici de-a lungul anilor de activitat,e însă din cauza acestora am reușit să ne îmbunătățim produsele, dar și datorit
ă vouă, pentru că ne-ați susținut. De aceea suntem  înca suntem aici!”

Puteți urmări în continuare Grădina din Deal, aici: https://www.gradinadindeal.ro/

Dar și pe Facebook https://www.facebook.com/cudragdelabunica/?locale=ro_RO sau Instagram https://www.instagram.com/gradinadindeal/

Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close