Despre business-uri mici și visuri mari: Legume Verzi

266

Învățăturile moștenite sunt cele mai prețioase. La fel e și în cazul echipei Legume Verzi, unde 3 generații au transmis mai departe tot ce trebuie știut despre cultivarea produselor în mod tradițional. Armonia dintre om și natură este păstrată cu sfințenie și responsabilitate, iar rezultatele muncii sunt pe măsură.

Suntem o familie de producatori de legume autohtoni, de 3 generatii ne ocupam de asta cu mandrie. Toate metodele agricole au fost mostenite, sau cum se spune in popor, am furat meseria de la cei mai priceputi.

Culturile noastre se afla intr-un sat binecunoscut pentru legumicultura, Baleni Sirbi, jud. Dambovita, la nu mai putin 60 km de Bucuresti.

Produsele noastre sunt cultivate in mod traditional, cu o mare responsabilitate fata de om si natura. De aceea, produsele noastre sunt curate, crescute in ritmul lor natural de crestere.

De la ideea de a crea doua produse din rosii, pentru a reduce risipa si pentru a salva gustul de rosie si pentru iarna, am creat peste 20 de produsele artizanale SELO, dupa retetele mostenite de la strabunii nostri bulgari si adaptate din traditia locului.

Avem convingerea ca produsele naturale pot imbunatati semnificativ sanatatea noastra si in final pot aduce beneficii stilului nostru de viata. De aceea, misiunea noastra este sa aducem aceste produse in bucatariile tuturor celor care aleg sa fie sanatosi.

In egala masura, aducem in cosul saptamanal produse de la alti producatori romani pentru a-i sustine si pentru a satisface toate poftele.

Puteți face un tur virtual al grădinii Legume verzi – https://legumeverzi.shop.ro/vtour/index.html

Sau puteți să îi urmăriți – https://www.facebook.com/legumeverzibaleni/

Au și un magazin online, aici – https://legumeverzi.shop.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close