Prăjitura cu pișcoturi și cremă de brânză a avut un succes grozav, mă gândesc serios să fac lobby pentru un loc în meniul restaurantului. Datorită succesului, mulți oameni m-au întrebat o mulțime de lucruri despre brânza folosită. Azi am luat iar (am găsit la Kaufland, se mai găsește și-n Auchan, de acolo o iau de obicei) și m-am gândit să-i fac o poză, să elimin orice îndoială. De fapt am făcut două poze. Nu mă aștept să-mi mulțumească distribuitorii pentru reclama gratuită, n-am făcut postarea asta ca să le fac lor un bine ci ca să mai avem noi motiv de poveste la marginea unei farfurii cu prăjitură ușoară, sănătoasă, ceva mai săracă-n zahăr și calorii. Brânza e fină, seamănă mai degrabă cu quark ori mascarpone decât cu brânza de vaci cea mai fină (care nu-i potrivită pentru desertul ăsta, știu din experiență). Să fiți buni și sănătoși.
Wow, ce textura cremoasa pare sa aiba! Eu personal iti multumesc pentru postare!
Aceasta crema de branza se gaseste in mai multe supermarketuri.Eu o folosesc la sandwiciul de la pachetel in loc de unt(margarina).Este cremoasa si se intide bine.
Multuuuuuuuu pentru postare!! Chiar vroiam sa te intreb ce tip de crema de branza folosesti pentru praji. O sa ma uit prin supermarket-uri dupa ea. Multam fain si mult succes! :)
o prajitura delicioasa!multumim pt retete!
Multam fain, m-ai scutit de multe cautari printre rafturile supermarket-urior plus dilema „to be or not to be”
Urmaresc cu placere retetele-poveste sau mai bine zis povestile cu retete. Sunt tentata de a face prajitura, dar am o problema de crema de branza. Sunt in Londra si nu stiu ce echivalent as putea gasi… Quark merge sau nu? Multumesc mult!
da
Merge si cu Creme Bonjour (varianta cu iaurt). Am incercat :).
Iti multumesc pentru postare,chiar cautam pentru weekend o reteta dulce dar nu prea dulce, asta este perfecta!!!
Eu folosesc branza asta la cheese cake, dar in ultima vreme o gasesc din ce in ce mai greu :( si eu i-am facut reclama intens, caci am recomandat-o celor care mi-au cerut reteta :)
Buna.
Eu ieri am cumparato din Selgros si am folosito pentru toast dimineata, dar mie mi s-a parut putin cam acrisoara, mai mult aduce a kefir sau sana decat a branza de vaci. E normal sa fie asa?