Rețetă în 15 minute
Dragii mei, bună să vă fie inima. Alaltăieri am făcut mâncarea asta. Nu are nimic nemaivăzut în ea, în schimb poate fi folositoare când ești flămând, n-ai mare lucru prin casă și nici cine știe cât timp la dispoziție.
Aveți nevoie de brânză. Telemea și brânză de burduf.
Pastel pot fi simple, scurte, lungi, răsucite, găurite.
Niște șuncă și o ceapă verde ajută. Rumeniți-le-n unt sau o lingură de ulei.
Odată fierte pastele, scurgeți apa de pe ele.
Puneți brânza în tigaie, așteptați un minut-două și adăugați pastele. Amestecați bine și stingeți focul.
Cred ca ar fi de ajutor sa mai faci o rubrica la blog sau sa folosesti un tag de genul „15 min”. Cu lipsa de timp din vremurile astea, pe mine cel putin m-ar incanta sa gasesc rapid retete … rapide :)
Varianta mea este: dupa ce prăjesc slănina în loc de șuncă adaug si o lingură de smântână, abia apoi pun pastele. Sunt mai cremoase. Și e mult mai gustos cu paste făcute în casă dar durează mult mai mult decât 15 min.
Rumeniți-le-n.
mulțumesc
Multumesc pentru idee.
Varianta de Ardeal autentic a pastelor ,,Carbonara”
Lipseste doar smantana,oul si parmezamul-deci mai putin colesterol!Imagini super profi!
Foarte bune, le-am terminat acum cateva minute.
Am mai pus si un cub Knorr si au iesit super.
Multumim Adi. :)