Închei seria de articole „Interviu cu internii”, cu Ioana. Este cea care întregește echipa de anul acesta și care, bineînțeles, face o treabă foarte bună. Să vedem ce ne povestește despre ea.
1. Cine ești și ce faci?
Sunt Ioana, în general fac bine. Lucrez la corporație și gătesc, cam acestea sunt cercurile în care mă învârt. Amândouă îmi plac mult, dar și mai mult îmi plac oamenii care le fac atât de faine.
2.De ce ai ales internship-ul pe adihadean.ro?
Am ales acest internship, deoarece este o oportunitate de neratat pentru cei pasionați de gătit, expui ceea ce îți place să faci, plus ai bonusul de a primi feedback direct de la urmăritori.
3. Cu ce așteptări ai intrat în echipă?
Cu așteptări de la mine, în primul rând, să înțeleg publicul, ce rețete preferă și cum pot să fiu mai creativă. În al doilea rând, să am posibilitatea de a învăța lucruri de la cei mai mari, cum funcționează un site și să cunosc oameni minunați.
4. Cum ți s-a părut experiența până în prezent?
Până acum acest Internship a fost plin de lucruri noi, foarte bine organizat și cu provocări, deoarece trebuie sa fii mereu creativ când aduci propunerile de rețete și să te pui in pielea cititorului, te gândești mereu dacă e pe placul lor sau cât de inteligibil ai scris rețeta.
6.Acasă sau la restaurant?
Categoric acasă, în majoritatea timpului, dar nu strică uneori să te bucuri de o masă bună în oraș.
7. Școlit sau auto-educat?
Auto-educat, de pe internet și cărți.
8. Trei bucătari care te inspiră?
Meryl Feinstein (Pasta Social Club), Jacques Pépin, Jamie Oliver
9. Te influențează părerea cititorilor despre rețetele pe care le postezi?
In mare parte, da, mă influențează. Apreciez comentariile pozitive și critica constructiva, nicidecum comentarii rău intenționate sau care nu-și au locul in postările despre gastronomie.
10. Ce nu te întreabă nimeni,dar ai vrea să
răspunzi?
Cât de mult îți plac pastele?
11. Care e răspunsul?
Mult prea mult, mai ales cele făcute de mine.
12. Ceva de final,orice dorești tu.
Numai bine la toată lumea!
Am mai stat de vorbă și cu alți interni. Găsiți aici poveștile lor.
Best of the best. Un om modest și frumos care gătește demențial.❤️
Mulțumesc tare mult, Mădă! Hugs ❤️
Calda si inimoasa, talentata si sensibila, inteligenta si structurata – Ioana imi e colega draga in corporatie. Pasiunea si atentia la fiecare detaliu se completeaza cu caldura si dragul ei de a gati – ingrediente magice!
Continua sa iti urmezi pasiunea, sa experimentezi si sa ne impartasesti retetele tale, draga Ioana!
Vai, dragă Laura, ce mesaj frumos. Îți mulțumesc mult pentru vorbele și gândurile bune, ești minunată.
Sper să mai avem ocazia să gătim împreună. Te pup! ❤️
Un altfel de interviu. Felicitari!