Next in line este Andrei. Ia să vedem el ce ne povestește despre experiența lui de până acum, ca intern pe adihadean.ro.
Cine ești și ce faci?
Hello there, numele meu este Andrei Sebastian Suciu și sunt din frumoasa comună de pustă care l-a dat pe marele poet Nikolas Lenau, Lenauheim. În acest moment administrez un bar în care se întâmplă și ceva mâncare mai precis pizza napoletană coaptă în cuptor pe lemne, un meniul zilei făcut din produse locale și uneori paste, un fel de osterie, acel tip de restaurant pe care îl găsești în Italia.
De ce ai ales internship-ul pe adihadean.ro?
N-am să încerc să ridic pe nimeni în slăvi l-am descoperit pe Adi Hădean la radio, nu-l văzusem la emisiunea aia de tip concurs culinar pentru că nu îmi plac și ascultându-l la radio, nu mai știu, era sâmbăta la amiază sau duminică la amiază, nu mai țin minte, mi a plăcut foarte mult vocea lui și ceea ce transmitea, și am început să-l caut pe internet. Așa am dat de blog, am început să fac rețete pe care le găseam acolo, apoi am cumpărat cartea lui pe care am citit-o pe nerăsuflate și, în care, fără să exagerez, m-am regăsit în foarte multe dintre situațiile pe care le a expus el acolo (să o citiți, e minunată) și încet, încet, urmărind internii, mi-am dorit foarte mult la un un moment dat să fiu și eu acel intern care timp de un an de zile poate scrie pe blogul lui și să fac parte din familia lărgită Adrian Hădean, așa cum am mai spus.
Cu ce așteptări ai intrat în echipă?
E bine de mine că niciodată n-am așteptări, m-am pregătit urmărind internii ani de zile și singurul lucru de care știam sigur este că am să încerc să dau tot să fie bine astfel încât să nu să nu stric imaginea blogului.
Cum ți s-a părut experiența până în prezent?
Este altceva față de ceea ce facem în mod obișnuit cei care din când în când mai și gătim, în sensul că expunem pe social media tot felul de mâncăruri pe care le facem și credem noi că ar vrea să le vadă și alții sau pur și simplu le punem acolo ca să ne aducem aminte de ziua în care am mâncat te miri ce. Este un mod organizat de a face treaba asta cu niște planuri bine puse la punct, cu niște termeni bine puși la punct, adică înveți cum să te postezi bine, organizat, ca să te poată vedea și alții, ceea ce cred că este foarte mișto ținând cont că nimeni nu face asta pe gratis. Nimeni nu te învață cum să administrezi un blog în mod gratuit.
Ești ceea ce mănânci?
Acum, da. Sunt vegetarian convins de câțiva ani, cu o trecere ușoară către veganism. Probabil cea mai bună decizie pe care am luat-o pentru mine vreodată. Lucru probabil observat și în rețetele mele, majoritatea fiind vegetariene sau vegane.
Acasă sau la restaurant?
După ce câțiva ani am mâncat doar ce am gătit eu, am început din nou să merg să mai mănânc și în alte părți pentru că am ajuns în faza în care nu mai știam cum gătesc. Nu mai aveam termen de comparație. Deci și acasă și în oraș, dar în oraș doar după ce mă asigur că pot avea o experiență faină. Nu merg așa, în blind.
Școlit sau auto-educat?
Auto-educat, bineînțeles. Greu cu școlile culinare la noi, un mare minus, cred eu. Norocul pe care l-am avut e că provin dintr-o familie în care toata lumea gătește. Baza o aveam deja.
Trei bucătari care te inspiră?
Michel Roux jr, Gordon Ramsey, tata
Te influențează părerea cititorilor despre rețetele pe care le postezi?
Nu.
Ce nu te întreabă nimeni, dar ai vrea să răspunzi?
Daca e greu ceea ce fac.
Care e răspunsul?
E frumos.
Ceva de final,orice dorești tu.
Experiența internship at adihadean.ro e o experiență completă, cu beneficii imediate în modul de prezentare și alegere a rețetelor cu care vrei să vii in fata urmăritorilor blogului. Și ajungi să cunoști oameni din angrenajul ăsta mare, foști sau actuali interni, toți minunați, cu sfaturi utile și bine intenționate. adihadean.ro, one happy place.
Pace&love.
Pe Andrei puteți să-l urmăriți în continuare și pe pagina lui de Instagram.
Alte interviuri cu foștii interni găsiți și aici.
„Orice mâncare preparată de Andrei este o adevărată experiență culinară – fiecare fel are acel ceva special care îl transformă din simplu în extraordinar.”
Andrei este un tip deosebit,face o mancare incredibil de buna !