Despre business-uri mici și visuri mari: Luna Solai

226

“Povestea uleiurilor noastre a început în anul 1998 în satul Luna din Câmpia Transilvaniei. Ne-am dorit să onorăm locul și oamenii lui”, așa își încep poveste cei de la Luna Solai.

Pentru mine, povestea celor de la Luna Solai a început puțin altfel, acum mai bine de 10 ani când am primit un pachet.

Sunt 11 ani de când imi amitesc că ți-am trimis pentru prima dată, la Camino, spre degustare, uleiurile de floarea soarelui, dovleac și in pe care începusem să le facem la Luna, alături de părinții mei. A fost prima evaluare obiectivă pe care o primeam, și-mi amintesc și acum foarte clar descrierea pe care ai făcut-o fiecăruia dintre cele 3 uleiuri.  Acum, dupa 11 ani în care am crescut ca și numar de litri pe care îi facem( deși în ultimii 2 ani volumul a scazut), în care am construit și făbricuța, dar în care l-am pierdut pe tatal meu, suportul și mentorul echipei, omul de echilibru. În acești ani am făcut și eforturi, dar am învățat și din greșeli. Acum mi-aș dori să cred că feedbackul și gustul de atunci îl regasești și acum în uleiurile noastre. Cu toate provocările vremii și vremurilor, am încercat să ne menținem promisiunea făcut consumatorului nostru: gust și calitate, valorificând semințele exclusiv locale.”

 

Vă invit să aflați mai multe despre povestea lor accesând link-ul următor: https://lunasolai.ro/. Tot aici găsiți și produsele pe care le produc și le comercializează.

Îi găsiți și pe rețetele sociale, pe Facebook sau pe Instagram

Mai jos vă las și un video despre Luna Solar.

Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close