Prezentare interni 2024 – Andrei Sebastian Suciu

205

Ultimul, dar nu cel din urmă, cel de-al 3lea viteaz de anul acesta este Andrei. Bun venit, mult succes și să fii plin de inspirație!

prezentare interni 2024 - Andrei

Hello there,

Numele meu este Andrei Sebastian Suciu, de profesie scorpion, ajuns la vârsta la care mereu voi spune că am 30+ :)).

În viața de zi cu zi administrez un mic bar de sat în care se poate găsi și o pizza sau o pastă, artizanale amândouă, un upgrade venit de pe urma perioadei pandemice care a adus schimbări majore în viața tuturor, iar pe mine m-a aruncat in zona gastronomiei.

Pe scurt, n-am povești romantice despre vreo bunică și mirosuri apetisante venite din bucătărie duminicădimineața, deprinzând dragul de bucătărie de la tata, bucătar iscusit. Bucătăresc de când mă știu din, și cu multă pasiune, pasiune pe care am înbrățișat-o cu adevărat de câțiva ani gătind tot felul de lucruri din toate colțurile lumii, pasiune pe care vreau să o împărtășesc și cu voi anul acesta prin intermediul internshipului de pe blogul lui chef Adi Hădean. 

 Cu siguranță nu o să fie ușor, nici nu ar avea cum să fie când vii să lucrezi după super-interni ca Breda Daniel, Cristina Frangopol, Larisa Sferle, Ionela Bocai și mulți, mulți alții, dar lucrul acesta face ca această experiență să fie una și mai faină, iar eu să fiu entuziasmatul pământului să fac parte din familia extinsă a lui Adrian Hădean!

 

Vă îmbrățișez!

Pe Andrei puteți să-l urmăriți în continuare și pe profilul de Instagram, aici.

Join the Conversation

  1. Felicitari Andrei! Succes!!!!

  2. Toth Hajnalka says:

    Felicitari Andrei, succes!!!!

  3. Mihaela Lavinia Anghel says:

    Andrei, îți doresc mult, mult succes! Sunt sigură că vei face rețete minunate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close