Curcan în stil asiatic

249

 

curcan in stil asiatic

Dragii mei, mai am câteva rețete de la Peneș Curcanul, pentru voi, din care să vă inspirați, că-i bine să avem acces la cat de multe rețete. Astăzi vă arăt cum facem un piept de curcan în stil asiatic. O să iasă ceva tare aromat și mișto.

În primul rând aveți nevoie de:

  • 600 gr piept de curcan dezosat de la Peneș Curcanul
  • Condimente: sare, piper, boia, fulgi de ardei iute, sos de soia, sos de stridii, sos sweet chilly
  • Un ou
  • Amidon de porumb
  • O ceapă roșie + una verde
  • Un cățel de usturoi
  • Un morcov
  • Oleacă ulei de susan
  • Apă

Cum am pregătit curcanul în stil asiatic

În primul rând am tăiat pieptul de curcan în fâșii, după care l-am pus de-o parte, timp în care am pregătit marinada. Într-un bol, am amestecat toate condimentele, oul și amidonul, apoi am pus și pieptul de curcan, am mai amestecat de câteva ori și am lăsat la marinat.

Am tăiat ceapa roșie, mărunt, am tăiat ceapa verde, rondele, la fel și usturoiul și morcovul.

Am pregătit o tigaie, în care am pus ulei de susan la încins, apoi am pus pieptul de pui cu tot cu marinadă. Am adăugat și legumele, am amestecat, apoi am pus și o cană de apă, cât să acopere tot. Am mai adăugat și o linguriță de amidon.

Am lăsat totul să se gătească pe foc mediu. Când morcovii au fost gătiți, am știut că acest curcan în stial asiatic este gata.

Puteți să-l mâncați alături de noodles sau orez, cum preferați voi. Ideea este că aveți aici o rețetă simplă de tot, dar cu gust, că asta vrem să avem în farfurie, gust.

Mai jos aveți și rețeta video, pentru orice eventualitate.

Să fiți sănătoși!

Adrian Hădean

Alte rețete cu carne de curcan de la Peneș Curcanul găsiți și aici.

Join the Conversation

  1. Buna ziua, Adi Hădean!
    Am gătit rețeta de doua ori, dar are un aspect îmbrânzit de la albuș. Ce fac greșit? Gustul este foarte bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close