Noutăți despre Arena Bucătarilor

171

Dragii mei, după cum aflarăți deja, fac parte din juriul competiției Arena Bucătarilor Selgros, lucru care mă onorează. Vin cu postarea aceasta doar pentru a vă spune că aștept cu nerăbdare să trecem peste validarea înscrierilor și să văd cum se vor descurca meseriașii care au decis să participe. Ca să vă faceți o idee despre ce urmează, citiți mai jos:

AB_cover_etapa I

După înscriere concurenții vor aștepta validarea participării de către organizator. Concurenții a căror participare este validată vor primi un email conținând o parolă unică de accesare a zonei de urcare fotografii si astfel sunt invitati să participe prin adăugarea a cinci fotografii astfel: una cu ingredientele folosite, trei fotografii din fazele intermediare de preparare și o fotografie cu produsul finit montat pe farfurie pentru servire. Deasemenea concurenții vor posta, sub forma de  comentariu la fotografiile respective, lista cu ingredientele și cantitățile necesare, rețeta fiind calibrată profesional pentru patru porții, precum și descrierea procesului tehnologic de preparare sau trucuri proprii folosite. Postarea se poate realiza atât de pe pagina Facebook a restaurantului/ hotelului al cărui bucătar se înscrie în competiție, cât și de pe pagina personală a bucătarului. Concurenții își vor asuma obligația de a asigura acceptul restaurantelor ai căror angajați sunt de a posta de pe pagina de Facebook, pentru ca fotografiile să fie făcute publice și imaginea lor să fie prelucrată în mod gratuit și fără niciun fel de pretenții materiale sau morale.

aplicatie ok

Fotografiile participante la concurs trebuie setate Public pe pagina Facebook de pe care sunt inserate linkurile, pentru a face posibilă vizualizarea lor. Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close