Despre business-uri mici și visuri mari: La Copac

180

Dacă te găsești plimbându-te pe străzile din centrul Bucureștiului și te lovește pofta de o mâncare ca la mama acasă, restaurantul La Copac te invită „acasă”. Poate nu găsești luxul restaurantelor cu stele Michelin, dar întâlnești căldura pe care o regăsești și în sânul familiei.

Numele meu este Horatiu și sunt legat de un loc din centrul Bucureștiului, La Copac, un loc cu suflet. Ne bucurăm de soarele care se strecoară printre frunzele copacului nostru bătrân și de zâmbetele oamenilor care ne trec pragul. Este locul unde tradiția se întâlnește cu prezentul și unde fiecare masă devine o poveste.


În inima orașului, La Copac este o oază de liniște și tradiție, un punct de întâlnire pentru cei care caută să se reconecteze cu rădăcinile culinare românești într-un spațiu încărcat de istorie și povești. Este mai mult decât o masă bună – este o călătorie în timp, unde fiecare vizită oferă o nouă filă în carte.”

Dacă vă doriți să treceți pragul acestui loc, veți avea parte de mâncăruri tradiționale, de seri cu cântări și voie bună, de prieteni noi și vechi, de povești cu istorie.

Îi puteți urmării pe Facebook sau pe Instagram.

Să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close