Mâine va fi Joi, după cum ne informează calendarul. Avem Speciala de Joi la Camino – ceafă cajun, friptă-n tigaie și afumată ușor cu mirodenii, însoțită de cartofi tăvăliți prin toate celea bune. Asta-i o veste pe care v-am mai dat-o, o reiau doar ca să nu uitați. Vestea nouă e că am schimbat pâinea pentru tapas (bruschetta, salata de vinete, tapenade, adică pasta de măsline, noile creme de brânză ce vor intra în meniu zilele astea). Am ales două sortimente cu influențe rustice europene, cu coaja mai groasă și ușor crocantă, cu miezul moale. O versiune e albă cu măsline, cealaltă e neagră cu semințe. Nouă ne plac, au trecut testele, putem să le împărțim cu voi.
Imi vine sa mananc cu amandoua mainile (deodata) … :))
faci treaba buna acolo:)
Adi, arata bine chestiile astea de le faci tu. Bravo! Painile de care vorbesti le faci tu sau le iei de la alt nene gata facute?
Claudia, o cumpăr de la o brutărie:)
Adi, de cateva ori pe saptamana cumpar si eu paine de acolo, o prefer pe cea cu seminte, dar si cea cu masline merge… E foarte satioasa si are un gust delicios… Great choice :)
cum se numeste brutaria??? (seamana cu painica de la Panemar, dar nu sunt sigura ca am dreptate)
e de la ei