Ce zici de un green curry făcut ca la carte? Ai nevoie de piept de pui Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir. Mai ai nevoie de legume, green curry, noodles, ciuperci, niște verdețuri și farfuria-i gata. Îți explic mai jos ce trebuie să faci pentru un rezultat corect.
Cumpără piept de pui Zdravăn Moldovenesc de la Familia Safir.
Taie pieptul de pui în bucăți, nici mici, dar nici mari.
Ia o ceapă eșalotă și tai-o și pe ea în bucăți.
Taie rondele un morcov, mai taie și o rădăcină de ghimbir, o tijă de țelină și 3 bucăți de ceapă verde.
Pune într-o tigaie oleacă de ulei se susan, apoi adaugă legumele tăiate.
Tot acum adaugi și bucățile de piept de pui, o lingură bună de pasta de curry verde, apoi amesteci bine de tot.
Acoperi totul cu apă și lași la fiert.
Adaugi ciuperci, dar doar pălăriile, mai pui lapte de cocos, sare și tăiețeii.
Mai pui și zeamă de lime, frunze proaspete de spanac, cozi de ceapă verde și lași câteva minute să se gătească. Da’ nu mult.
Pui în farfurie vreo două polonice de green curry și savurezi.
Ai aici și rețeta video, pentru orice eventualitate.
Să fii sănătos!
Alte episoade din seria Chop Chop, aici.