Rulouri de biban de mare la cuptor

1.5K
Rulouri de biban de mare la cuptor

Vara ne dorim să petrecem cât mai puțin timp în bucătărie, tocmai de aceea rețeta de astăzi e ideală fiindcă este gata în mai puțin de jumătate de oră: rulouri de biban de mare la cuptor. 

Umplura lor este inedită și dacă până acum nu ați încercat această combinație de ingrediente, vă invit cu drag să o faceți.

Ingrediente pentru rulouri de biban de mare

  • 9 fileuri de biban de mare (600 de grame)
  • 3-4 felii de pâine 
  • 150 grame de roșii cherry
  • 2-3 căței de usturoi 
  • o mână de măsline negre fără sâmburi
  • pătrunjel proaspăt
  • crenguțe de rozmarin
  • sare și piper
  • ulei de măsline 
  • lămâi verzi
Ingrediente rulori de biban de mare

La această rețetă puteți folosi ce pește file vă place; eu am ales fileurile de biban de mare.

Cum peştele l-am cumpărat deja filetat, mie nu mi-a mai rămas de făcut decât umplutura pentru rulouri.

Pregătirea umpluturii pentru rulourile de biban de mare

Într-un bol am pus următoarele ingrediente: felii de pâine tăiate în cuburi mici, cubulețe de roșii cherry, rondele de măsline negre fără sâmburi, usturoi tocat mărunt, pătrunjel proaspăt, sare, piper și două-trei linguri de ulei de măsline.

Umplutură rulouri de biban de mare

Le-am amestecat bine, apoi am luat câte un file pe care l-am aşezat cu pielea peştelui pe suprafața de lucru.

L-am condimentat cu sare și cu piper, apoi peste fiecare file am pus câteva lingurițe din umplutura făcută.

Fileul de pește cu umplutura

Am rulat toate fileurile și le-am aşezat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu puțin ulei.

Dacă doriți le puteți prinde cu scobitori, însă nu este necesar fiindcă rulourile își vor păstra oricum forma.

Rulouri - înainte de cuptor

Deasupra rulourilor am pus crenguțe de rozmarin și puțin ulei de măsline.

Le-am băgat la cuptorul preîncălzit și le-am gătit pentru aproximativ 20-25 de minute.

Rulourile de biban de mare sunt gata de servire și au o aromă nemaipomenită!

Rulouri - după gătirea în cuptor

Cum am servit rulourile de biban de mare?

Chiar dacă înainte de a le băga la cuptor am pus deasupra rozmarin, după ce sunt gata îmi place să le servesc cu încă puțin rozmarin proaspăt.

De asemenea lămâia nu a lipsit, a completat perfect preparatul, iar gustul a fost unul desăvârşit.

Servire rulouri de biban de mare

Dacă doriți să pregătiți o rețetă simplă și delicioasă pentru cei din familie sau dacă doriți să vă surprindeți oaspeții cu un preparat care-i va cuceri, vă recomand cu drag să o încercați și voi. 🤗

Fotografia de încheiere

Până data viitoare, numai bine!

Cu drag, 

Lușa 

Alte rețete cu pește găsiți și aici.

Join the Conversation

  1. Mereu mă surprinzi cu noutăți delicioase

    1. Mă bucur să știu asta. Mulțumesc mult pentru tot. ♥️

  2. Luminita says:

    Arată senzațional farfuria și cred că este și foarte gustos preparatul

    1. Acest pește este foarte bun într-adevăr. Mulțumesc mult pentru apreciere. ♥️

  3. Mihaela E says:

    Apetisant Mulțumesc pentru inspirație ✨

    1. Mii de mulțumiri, te pup. ♥️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close