La Cină, cu Ionela Năstase și Joseph Hadad
Sâmbăta trecută l-am avut invitat La Cină pe Joseph Hadad. Nu, nu mi-a luat locul în bucătărie, ci ne-a povestit viața lui, mai pe scurt: Să fiți sănătoși!
Sâmbăta trecută l-am avut invitat La Cină pe Joseph Hadad. Nu, nu mi-a luat locul în bucătărie, ci ne-a povestit viața lui, mai pe scurt: Să fiți sănătoși!
(PUB) Dacă tot a început anul universitar, recomand astăzi o rețetă pentru studenții care fie n-au chef, fie n-au timp sau nu au prea multe ustensile să-și gătească. Aveți nevoie de câțiva crenvurști Wudy, de la Nordic, puțin entuziasm, lipii și brânză. Perpeliți crenvurștii pe grătar sau îi fierbeți în …
În curând începem selecția pentru cea de-a șasea generație de interni pe adihadean.ro. Le mulțumesc, pe această cale, Andreei Duția, Flaminiei Boc și lui Liviu Tudoran pentru dedicarea de anul acesta, pentru ideile tare faine și pentru seriozitatea de care au dat dovadă. Vă sfătuiesc să îi urmăriți și de-acum …
Bucătăria nord-africană e fascinantă prin condimentele și combinațiile interesante de carne cu fructe uscate. Preparatele mele preferate sunt cele gătite încet pentru că aromele se pătrund parcă în ritmul lor, fără să le grăbească nimeni, iar rezultatul este uimitor. Îmi vezi da dreptate dacă încercați rețeta. Ingrediente marinadă: 1 linguriță …
Amalia Năstase a fost invitată sâmbătă, la Cină. Este un ambasador al faptelor bune, un activist și o mamă dedicată. Nouă ne place tare mult: Să fiți sănătoși!
Mâncarea japoneză e de-a dreptul fascinantă și delicioasă, iar ramen-ul este o rețetă renumită de supă cu tăiței și topping-uri precum carne de porc, ouă marinate, ciuperci, ceapă verde, alge și diverse alte ingrediente. Rețeta tradițională e foarte laborioasă și durează foarte mult până se prepară, așa că vă invit …
Food stylist & photographer. Loves nature and healthy food, and good coffee. Don’t hesitate to come for say a small “hello!”
You have a lot of choices when it comes to cooking and eating well: we’re here to help you navigate them.