Gnocchi cu leurdă și rucola

204

Gnocchi cu leurdă și rucola

Partea mea preferată în fiecare primăvară este abundența de plante și verdețuri care începe să ne coloreze farfuriile.

  Probabil dintre toate acestea, preferata mea este leurda, pe care o includ în tot felul de combinații, care mai de care. Astăzi am decis să fac ceva rapid și ușor, potrivit pentru o cină ca la carte. Fără alte întârzieri, doamnelor și domnilor, vă prezint gnocchi cu leurdă și rucola. Este un preparat aromat, foarte sățios, dar în același timp și sănătos.

Ingrediente pentru gnocchi cu leurdă și rucola:

  • Gnocchi 500g
  • Leurdă2 legături
  • Rucola100g
  • Praz200g
  • Tofu natur200g
  • Sare și piper
  • Oregano
  • Cimbru

Ingrediente pentru gnocchi

Instrucțiuni cremă de leurdă și rucola

  Am început prin a căli prazul, după care am adăugat cuburile de tofu și condimentele. Când acestea au început a se rumeni, am adăugat puțină apă și a venit rândul vedetelor acestei rețete, și anume leurda și rucola, pe care le-am lăsat până s-au înăbușit.

Pregatire Sos 2

  Următorul pas a fost blenduirea compoziției până a devenit o pastă omogenă. Acum a fost momentul când am mai ajustat cantitatea de sare necesară.

Pregatire Sos

Instrucțiuni Gnocchi cu leurdă și rucola

  După cum bine știți, internetul este vast, iar rețete pentru prepararea aluatului de gnocchi se găsesc ”mai pe toate gardurile”, de aceasta am ales să nu vă mai plictisesc, așa că trec direct la pașii relevanți pentru această rețetă.

  Am fiert gnocchi pentru două minute, apoi i-am trântit în tigaie cu puțin ulei de măsline și i-am rumenit până au prins o crustă crocantă.

  Ultimul, dar nu cel din urmă, pas a fost să amestec crema aromata de verdețuri cu pastele pufoase, pentru a finaliza acest preparat primăvăratic.

Pregatire Plating

Plating

  Pentru a contrasta cu textura cremoasă a pastelor, am prăjit niște cuburi de tofu pe care le-am sărat și le-am așezat deasupra, iar pentru a completa lista de arome, niște fâșii subțiri de praz prăjite au venit în ajutor.

servire Gnocchi cu leurdă și rucola

  Acestea fiind spuse, v-am prezentat rețeta mea de gnocchi cu leurdă și rucola, un preparat mai mult decât potrivit pentru atunci când primăvara se arată pe fereastră, dar aveți poftă și de primăvară în farfurie.

Ținem aproape,

David

Alte idei de mâncăruri cu leurdă, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close