Panino cu hribi și camembert         

989
panino cu hribi și camembert

  Aveți și voi momentele acelea când ați mânca ceva apetisant, dar lenea-i cucoană mare? Cred că toți le avem. Tocmai într-unul dintre acele momente am gătit pentru prima dată acest sandviș, panino cu hribi și camembert mai exact, și a fost dragoste la prima înghițitură. De aceea m-am decis ca astăzi să împărtășesc și cu voi acest răsfăț culinar ușor de făcut și gata cât ai zice “ciupercă”.

Ingrediente pentru Panino cu hribi și camembert         

  • Panino                      1
  • Hribi                          200g
  • Camembert             75g
  • Unt                            100g
  • Prosciutto                 3-4 felii
  • Roșii cherry
  • Salată verde
  • Ardei iute
  • Sare și piper
Ingrediente pentru Panino cu hribi și camembert

Cum am pregătit hribii?

  Pentru a pregăti cea mai important parte a acestei rețete, am început prin a toca mărunt hribii, iar apoi am topit jumătate din cantitatea de unt, peste care am aruncat ciupercile delicioase și ardeiul tocat mărunt. Foarte important a fost faptul că după ce am asezonat cu sare și piper, am lăsat ciupercile pe foc moderat până când toată apa s-a evaporat și hribii au început să capete o culoare aurie, acesta fiind momentul când extragem maximul de savoare.

PregatireHribi

Așa am asamblat Panino cu hribi și camembert

  Am tăiat panino pe jumătate, iar după ce am scos hribii din tigaie, am topit și restul de unt, urmând să așez ambele jumătăți de panino cu fața în jos în tigaia încinsă, pentru a forma o crustă crocantă și aromată.

Asamblare2

  Următorul pas a fost să așez o cantitate generoasă de hribi pe chiflă, peste care am pus brânza camembert, care a început să se topească imediat. În continuare, roșiile cherry tăiate în jumătăți, câteva felii subțiri de prosciutto, iar la final salata verde.

Asamblare1

Aceștia au fost cei câțiva pași simpli către fericire, sau cel puțin către un panino cu hribi și camembert, pufos, delicios și gata în 10 minute.

servire Panino cu hribi și camembert

Ținem aproape,

David

Alte idei de sandwich-uri găsiți și aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close