Covrigi pufoși umpluți cu mozzarella
Astăzi vreau să vă prezint o idee de gustare bună pentru drum lung: covrigi pufoși umpluți cu mozzarella sau orice fel de altă brânză.
Astăzi vreau să vă prezint o idee de gustare bună pentru drum lung: covrigi pufoși umpluți cu mozzarella sau orice fel de altă brânză.
Ne place mâncarea, ne place să o gătim temeinic, fără grabă, așa cum făceau bătrânii noștri. Așa s-a născut linia MEATic BBQ box.
Poate îl știți ca ile flottante sau floating island. La noi însă, această cremă delicată de ou și lapte are un nume mult mai simpatic: lapte de pasăre.
Bunicile fac cele mai bune supe, zămuri și alte cele. Astăzi vă propun o supă simplă, gustoasă pe care o făcea des bunica: supă de roșii cu zdrențe de ou.
De ce ajunge mâncarea târziu la masă? De ce uneori carnea e prea sărată și garnitura nu are sare deloc? De ce stau ospătarii mai mereu cu ochii în pământ și bucătarii cu ochii în telefon? De ce nu mai găsești un șef de sală nici să dai cu tunul? De ce e mâncarea tot mai proastă și serviciile tot mai slabe? O să vă spun mai jos o poveste în care veți găsi câteva explicații. Poate și o soluție, mai la final, așa că răbdați cu mine dacă ați fost măcar o dată frustrați de serviciile primite în România, inclusiv la restaurantele mele.
Sunt în al doilea an de activitate pe litoralul românesc, timp în care am observat câteva lucruri. Nu le înșir aici pe toate, că n-am nici timp, nici nu-i locul, da’ măcar încep.
Dacă vreți să știți cum e să gătiți fără să gătiți, încercați acest desert răcoritor și cam pe healthy: desert fresh cu ricotta, fructe și tarhon.
Reteta mea de ciurighele cu cidru, lămâie și cardamom combina savuros ciurighelele subțiri, crocante cu sosul de limetă, cardamom, sȃmburi dulci de caise.