În ceasul al XII-lea fără un sfert, să zic așa, vă mai las câteva rețete potrivite pentru un festin de sărbătoare. Sunt absolut convins că mulți știți deja ce puneți pe masă zilele astea, dar nu mă las chiar așa ușor, și vă propun o selecție de rețete din anii trecuți. Făcute de mine sau de internii care „mi-au călcat pragul”, dar care merită încercate, rând pe rând. Rețete-s multe, dar avem vreme să le tot încercăm, și să ne dăm cu părerea. Chiar vă încurajez să-mi spuneți părerea voastră despre mâncărurile pe care le-ați încercat. De pe blog, bineînțeles.
Gata cu vorba multă, că avem treabă și mai multă. Spor la gătit și vopsit oua, să nu risipiți, ci să improvizați.
https://adihadean.ro/03/28/miel-copt-incet/
https://adihadean.ro/10/18/prajitura-boema/
https://adihadean.ro/01/17/o-supa-simpla-de-pui/
https://adihadean.ro/12/19/rulada-de-pui/
https://adihadean.ro/08/08/cotlete-de-berbecut-fragede-cu-salata-de-patrunjel/
https://adihadean.ro/05/03/salata-de-sparanghel-si-oua-rosii/
https://adihadean.ro/11/23/tort-cu-mousse-de-vanilie-capsune-si-trufe-de-ciocolata/
https://adihadean.ro/03/14/rata-coapta-sos-de-portocale/
https://adihadean.ro/02/17/ca-un-fel-de-tapas/
https://adihadean.ro/01/08/supa-de-vita/
https://adihadean.ro/03/24/tarta-sarata-cu-legume/
Paște fericit alături de ai voștri dragi. Să fiți sănătoși!