15 ani de blog – o fi mult, o fi puțin?

922

      27 decembrie 2007. Atunci s-a întâmplat să fiu destul de inspirat și să încep acest blog cu un articol care n-are nici cea mai mică legătură cu ceva din domeniul gastronomic. Dar nici măcar nu mai contează asta acum, pentru că după 15 ani de povestit pe aici, de gândit rețete, de făcut poze la rețete, de scris articole mai mult sau mai puțin despre mâncare, prieteni, amintiri și locuri dragi, de predat ștafeta unor tineri pasionați de gastronomie, blogul a adunat mii de rețete (fără secrete) pentru toți cei cărora le place să gătească sau să mănânce..sau doar să citească. Cine-s eu să judec?

      De câțiva ani încoace am început un Internship, prin care, anual, tineri pasionați de gastronomie scriu rețete proprii pe blog. Sunt entuziasmați, încrezători, inspirați și, cel mai important, vor să-și împartă pasiunea, și poate viziunea, cu noi ceilalți. 

       Pentru asta, pentru toată munca lor, și pentru că blogul merge mai departe datorită dorinței lor de a se face auziți în lumea rețetelor, le mulțumesc.

      Și ca să aniversez un pic toată treaba asta cu 15 ani de blog, vă las mai jos 15 rețete faine scrise de-a lungul timpului, care sper să vă fie pe plac.

  1. https://adihadean.ro/09/17/tarta-cu-pere-si-alune-de-padure/
  2. https://adihadean.ro/12/03/desert-rapid-cu-ciocolata/
  3. https://adihadean.ro/08/02/prajitura-cu-zmeura-si-mousse-de-ciocolata-alba/
  4. https://adihadean.ro/07/21/oua-turcesti/
  5. https://adihadean.ro/11/25/mancare-de-linte-cu-ciuperci-si-crusta-fina-de-cartofi/
  6. https://adihadean.ro/10/10/pastrav-cu-sos-de-lamaie-si-piure-de-radacinoase/
  7. https://adihadean.ro/05/10/muschi-de-vita-in-sos-de-vin-rosu/
  8. https://adihadean.ro/03/13/coaste-coapte-cu-sfecla-si-ceapa/
  9. https://adihadean.ro/08/10/curcan-cu-rosii-la-cuptor/
  10. https://adihadean.ro/01/02/muschi-de-porc-cu-sos-de-gulii/
  11. https://adihadean.ro/12/12/crema-de-radacinoase-cu-branza-de-capra/
  12. https://adihadean.ro/02/27/bors-de-cocos/
  13. https://adihadean.ro/03/16/storceag/
  14. https://adihadean.ro/02/29/o-ciorba-de-fasole-un-pic-mai-usoara/
  15. https://adihadean.ro/03/28/paste-cu-broccoli-si-naut-cu-sos-de-galbenus/

  Iar în încheiere vă mulțumesc și vouă, cititorilor, că mă vizitați, încurajați și luați în seama. Să fiți sănătoși și mereu curioși și curajoși să încercați lucruri noi! 

Adrian Hădean

Join the Conversation

  1. Multe retete , destule le-am facut , unele mi-ai iesit si mi-au placut .Pe scurt din cele facute si placute in top 10 au ramas ( sunt salvate la favorite ) :

    1.https://adihadean.ro/05/26/beouf-bourguignon-bien-sur-my-way/
    2.https://adihadean.ro/05/02/paste-cu-sos-de-ciuperci/
    3.https://adihadean.ro/05/04/gulyas-un-pic-tomnit/
    4.https://adihadean.ro/12/22/tocana-de-iepure-n-oala-n-cuptor/
    5.https://adihadean.ro/01/06/peperonata/
    6.https://adihadean.ro/05/18/chiftele-cu-tot-felu/
    7.https://adihadean.ro/12/11/tiramisu-3/
    8.https://adihadean.ro/07/12/chocolate-lava-un-desert-spectaculos-de-simplu/
    9.https://adihadean.ro/09/28/cea-mai-simpla-tarta-cu-mere-tarta-tatin/
    10.https://adihadean.ro/10/20/galu%c8%99te-cu-prune/

    bonus am invatat sa fac simplu ceafa la gratar https://adihadean.ro/04/27/ceafa-la-gratar/ si coaste ( aici nu am compilat din mai multe retete pe scurt le fierb cu mirodenii si apoi le pun la copt/gratar cu glazura aferenta ) .

    Multumesc !

    Pe cand un inapoi la 90 ? asta ca sa dau si teme .

  2. corect : ” aici am compilat din mai multe retete „

  3. Așa am început și eu iarna, la vreo 3 saptamani dupa tine și la 5 ani mai încolo.
    Despre rețete cred că numai eu am făcut vreo 30 de vizualizări și la tiramisu și la clătite.
    În general nu scriu comentarii cu waw, ce bun, și să știi confirmare, că ai mulți oameni frumoși care te citesc dar nu spun nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close